Werken bij Facilicom Solutions

Maak bij ons je facilitaire carrière

Werken bij Facilicom Solutions betekent een vakinhoudelijke baan, waarin je bij veel verschillende opdrachtgevers over de vloer komt. Onze dienstverlening is breed en de opdrachten zijn zeer verschillend. Bij Facilicom Solutions komt op elk niveau de kennis van soft services, hard services en integraal werken samen. Onze visie is dat we geloven dat maatschappelijk en economisch succes begint bij mensen. Bij het individu. En dat de omgeving van grote waarde is voor mensen. We geloven dat goede facilitaire ondersteuning mensen kan helpen om zich beter te voelen, te stimuleren en te helpen om het beste van zichzelf te geven en beter te presteren.

Groeien in facilitaire dienstverlening

Facilicom Solutions gaat een relatie voor de lange termijn met je aan. We investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en bieden je opleidingen en trainingen op het gebied van vakinhoud en competentie ontwikkeling.

Vind vacaturesVandaag hebben we 40 vacatures

De nieuwste vacatures

Solliciteren

Binnen een week ontvang je van ons een reactie. Op basis van je sollicitatie informeren we je graag over de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Binnen de sollicitatieprocedure houden we daarom een aantal gesprekken. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek met de recruiter. Het vervolggesprek vindt plaats met de hiring manager. Tot slot is er een arbeidsvoorwaardengesprek. Mogelijk vragen we je daarnaast deel te nemen aan een assessment. Voor meer informatie over de routing, je mogelijkheden en de voorwaarden verwijzen we je graag naar onze veelgestelde vragen. Enthousiast geworden? Ga dan direct naar onze actuele vacatures.

Contact

Jarl Kurpershoek

Recruiter
06 20 33 41 67

Door www.werkenbijfacilicomfs.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen