Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik een reactie verwachten op mijn sollicitatie?

Zodra jouw sollicitatie bij ons binnen is, kun je binnen een week een goed onderbouwde reactie van ons verwachten. Vind je onze reactie onverhoopt niet duidelijk, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Wij vinden het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Binnen de sollicitatieprocedure houden we daarom een aantal gesprekken. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek met de recruiter. Het vervolggesprek vindt plaats met de hiring manager. Tot slot is er een arbeidsvoorwaardengesprek. Mogelijk vragen we je daarnaast deel te nemen aan een assessment.

Wat zijn mogelijke loopbaanpaden?

Facilicom Facility Solutions heeft een breed scala aan functies. Dit betekent dat je door kunt groeien in je functielijn. Ook kun je overstappen naar een andere functie binnen Facilicom Facility Solutions of een andere divisie binnen Facilicom. Wij maken inzichtelijk welk carrièrepad je kunt volgen.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Facilicom biedt een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden. Daarbij horen onder meer 25 tot 30 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een goede (pre-)pensioenregeling. Voor bepaalde functies geldt een bonusregeling. Ook kan een auto, laptop en een telefoon van de zaak bij je functie horen.

Wat zijn mijn opleidingsmogelijkheden?

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en kunnen groeien in hun functie. Aan de hand van behoefte en noodzaak bieden wij opleidingen en trainingen gericht op vakinhoud en competentieontwikkeling.

Wat wordt mijn standplaats?

Je standplaats hangt af van je functie. Uiteraard houden wij daarbij altijd rekening met jouw woonplaats. Onze opdrachtgevers zijn verspreid over Nederland gevestigd. Van projectmanagers en facilitair coördinatoren wordt daarom verwacht dat ze landelijk inzetbaar zijn. Staf- en ondersteunende functies worden veelal op ons hoofdkantoor in Schiedam ingevuld.

Kan je bij Facilicom Facility Solutions plaatsonafhankelijk werken?

Facilicom Facility Solutions stelt haar medewerkers in de gelegenheid om plaatsonafhankelijk te kunnen werken. Om dit te faciliteren kan een medewerker de beschikking krijgen over een laptop en een mobiele telefoon.

Kan ik Facilicom Facility Solutions een open sollicitatie sturen?

Als jouw ideale functie niet beschikbaar is, nodigen we je uit om een open sollicitatie te sturen. Op basis van je sollicitatie informeren we je graag over de mogelijkheden binnen Facilicom Facility Solutions.


Heb jij een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Door www.werkenbijfacilicomfs.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen